Újult erővel tértek vissza Akadémiánk játékosai

21-01-2023
Akadémistáink számára más-más módon telt az elmúlt pár hét alatt zajló téli szünet, ám egy biztos: mindannyian kipihenten és motiváltan tértek vissza a Dinamo Sportbázisra. Közel nyolchetes téli alapozás áll a srácok előtt, ugyanis három korosztályunk számára március 18.-án visszatér az Elitliga (U16), illetve a Nemzeti Bajnokság (U17 és U19) de március végén U13-as korosztályunk is belevág a Megyei Bajnokság tavaszi fordulójába. 

Nem csupán fizikai és szellemi felfrissülést hozott az idei téli szünet, Akadémiánk iránti növekvő érdeklődés számos újdonságot hozott miden egyes korosztályunk terén. Teljes létszámra bővültek pre-akadémiás korosztályaink, valamint a legfelső három korosztályunk keretei is erősödtek. 

”Akadémiánk működésének első teljes naptári éve a 2023-as év, ennek megfelelően nagy optimizmussal vágunk bele. Nagy öröm, ugyanakkor felelősség is számunkra, hogy több mint 300 gyermeknek tartunk Szatmárnémetiben foglalkozást az óvodásoktól a legnagyobbakig.
Sok feladatunk van még az idei évben, amihez nagyon sok erőt ad az a bizalom, amit a szülőktől kapunk.” – nyilatkozta Purguly Árpád, Akadémiánk szakmai igazgatója.

Deac Florin vezetésével újonnan megalakult U15-ös korosztályunk kerete is teljes formát öltött, így a 2023-24-es szezon rajtja előtt fontos játéklehetőséget adó tavaszi, illetve nyári tornák állnak a csapat célpontjában. 

Vezetőedzőink által meghatározott edzésprogram mellett, számos felkészülési mérkőzés vár minden korosztályunkra az elkövetkezendő időszakban, ezek pontos időpontja megtalálható lesz úgy weboldalunkon, mint közösségi média felületeinken.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
TAGS:

További hírek ez is érdekelhet

Első felkészülési mérkőzését játszotta U19-es együttesünk.

06-02-2023

Szakmai és csapatépítő hétvége Csíkszeredában

30-01-2023

Élmenyek és tapasztalatok – IX. Csíkszereda Kupa

30-01-2023