Te așteptăm în echipa noastră

Fii chiar tu campionul anului

Viziune

Propunem să devenim o instituție importantă, care să ofere oportunități și o educație sportivă de calitate la nivel mondial, unde toți juniorii își pot atinge potențialul maxim în industria fotbalului profesional.

vizionk

3 motive pentru care să ne alegi

1

comunicare

Punem un accent deosebit pe comunicarea dintre copii, părinți și antrenori.

2

antrenament

Echipa noastră a dezvoltat metode de antrenament pentru copii astfel încât participarea la cursuri fie plăcere și încântare

3

obiectiv

obiectivul nostru fiind acela de a produce jucători competitivi, care să pătrundă şi să se menţină la nivel de performanţă intern, internaţional sau loturi naţionale.

A început sesiunea de înscrieri pentru Academia de Fotbal Partium.

Dacă dispui de experiență în lumea fotbalului nu ezita să te înscrii chiar acum prin completarea formularului de mai jos:

DETALIILE PĂRINTELUI:

DETALIILE JUCĂTORULUI:

Încă nu ți-am spus tot! Știai că?

Academia de Fotbal Partium este singura instituție de profil din regiune care își propune să ofere oportunități și o educație sportivă de calitate la nivel mondial, unde toți juniorii își pot atinge potențialul maxim în industria fotbalului profesional. Echipa noastră a dezvoltat metode de antrenament pentru copii astfel încât participarea la cursuri fie plăcere și încântare. Deviza noastră este ca pentru a forma campioni este necesar să îmbinăm plăcerea de a juca fotbal cu ambiția, dorința și munca.

Antrenamentele încorporează jocuri de mișcare rapidă care permit copilului să se bucure de o experiență deosebită atât în sesiunile de instruire, dar mai ales în tabere de fotbal.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Scopul principal al academiei îl reprezintă iniţierea, formarea, dezvoltarea şi pregătirea copiilor şi juniorilor pentru o performanţă la cel mai înalt nivel, obiectivul nostru fiind acela de a produce jucători competitivi, care să pătrundă şi să se menţină la nivel de performanţă intern, internaţional sau loturi naţionale.