Együtt. Partium.

14-06-2022
Tudjuk, hogy minden fiatal játékos számára különböző tényezők jelentős akadályt jelenthetnek karrierjük kezdete során: legyenek ezek szociális, gazdasági, etnikai vagy egyéb tényezők. Ezért, a Partium Akadémiánál minden játékosunk egyenlő esélyt kap arra, hogy maximálisan ki tudjon teljesedni és mindeközben, ahogy nevünk is jelképezi, közel maradjon gyökereihez.


A Partium Akadémia – ahogy a futball is – mindenki számára nyitott. Fenntartható és minden tehetséges játékos számára elérhető programokat ajánlunk, melyek az aktív életmódot támogatják, hozzájárulnak a pozitív eredményekhez és feltárják a teljes potenciált.


Előtérbe helyezve úgy az egyéni technikai és taktikai, mint a fizikai fejlődést, szakmai stábunkat UEFA által elismert edzők, illetve emelt végzettséggel rendelkező erőnléti felkészítők alkotják. Következetes és robusztus programunkkal ötvözve, Akadémiánk biztosítja, hogy minden játékosa maximálisan készen álljon a modern futball játékára.


A helyi közösséggel való szoros munkánk eredménye, hogy Akadémiánk teljes mértékben biztosítja játékosaink ingyenes futballképzését, ledöntve ezzel egy jelentős gazdasági akadályt. Rendkívül fontos számunkra, hogy minden egyes játékosunkat életre kész mentalitással és érett gondolkodással neveljük, hogy pályán kívül is helyt álljanak.


MISSZIÓNK

  • játékosainkban rejlő teljes potenciál kibontakozásának elérése
  • profi játékosok képzése a legmagasabb szintre
  • a kellő oktatás biztosítása, illetve a sportban alapként szolgáló értékek és normák közvetítése: egyenlőség, győzelem, tisztelet, fegyelem, odaadás, fair play.VÍZIÓNK

Legfőbb víziónk, hogy sikerekre alapozva, egy hosszú távon fenntartható futballközpontot alakítsunk ki, elsősorban a Partium régióból származó játékosokból: utánpótlás csapataink fejlődése és teljesítménye által,
szakmailag és személyileg is rendkívüli edzők,
tartós és fenntartható partnerkapcsolatok,
környező közösségünkkel fennlévő kapcsolataink,
valamint a Partium Akadémia aktivitását vezénylő menedzsment tagjainak, és ezen aktivitások létrehozását biztosító személyzet révén.
image
image
image
image
image
image
TAGS:

További hírek ez is érdekelhet

Első felkészülési mérkőzését játszotta U19-es együttesünk.

06-02-2023

Szakmai és csapatépítő hétvége Csíkszeredában

30-01-2023

Élmenyek és tapasztalatok – IX. Csíkszereda Kupa

30-01-2023