Szakmai és csapatépítő hétvége Csíkszeredában

30-01-2023
Szakmai hétvégére kapott meghívást a Partium Labdarúgó Akadémia teljes szakmai stábja Csíkszeredába. Az eseményen Akadémiánk 13 képviselője, köztük edzők, valamint szakmai és operatív csapatunk vezetősége is részt vett. 

Az FK Csíkszereda, egyben a Székelyföld Labdarúgó Akadémia vezetői fogadták Akadémiánk képviselőit szombat délután, egy szakmai előadás keretein belül. Dusinszki Zoltán, az FK Csíkszereda szakmai igazgatója részletes bemutatót tartott a klub elmúlt tíz évéről, kihangsúlyozva mindazon szakmailag meghatározó döntést és eseményt, amely exponenciális növekedésnek indította úgy a játékosképzést, mint a felnőtt csapat eredményességét Csíkszeredában.  

Csapatunk betekintést nyerhetett az FK Csíkszereda erőnléti tervezetére, Antal Szilamér erőnléti koordinátor és edző bemutatója által, mely kiemelte a megfelelő fizikai felkészültség fontosságát a modern futball játékában. 

Ezt követve felkonferálta Demény Norbert utánpótlás edzőt, kinek vezetésével 2021 és 2022-ben az FK Csíkszereda elnyerte az U19 Elitliga bajnoki címét. Norbert kitért az elmúlt évek sikereire, az UEFA Youth League-ben való szereplésükre és a legfontosabbra, az oda vezető útjukra. 
Mindezt keretbe foglalta az FK Csíkszereda elnöke, Szondy Zoltán, aki pohárköszöntővel fogadta Akadémiánk stábját egy közös vacsora és kötetlen beszélgetés keretein belül. 

A Partium Labdarúgó Akadémia ezúton is szeretné kifejezni köszönetét az FK Csíkszereda vezetőségének és szakmai stábjának a meghívásért, reméljük, hogy az itt szerzett tapasztalatokat, alapelveket és szemléletmódot beillesztve biztosíthatjuk a hosszútávú közös sikerek alapját.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
TAGS:

További hírek ez is érdekelhet

Itt a tavasz!

15-03-2023

Két győzelem, két vereség, két hét a bajnokság kezdetéig

06-03-2023

Két korosztállyal utaztunk a Cegléd Cupra

28-02-2023