Partium Labdarúgó Akadémia előválogatók: ismét egy sikeres hetet zártunk

14-06-2022
Közel 100 játékos fizikai és technikai adottságait sikerült értékelnünk az elmúlt hét folyamán, bővítve ezzel akadémiánk csapatait a legrátermettebb játékosokkal.

A második hét végét jelöljük akadémiánk toborzóprogramjának kezdete óta, mely a 2005 és 2009 között született gyermekeket veszi célba. Jelentős figyelmet keltett toborzóprogramunk a környező megyékben, településeken: a teljes szakmai stáb jelenlétében közel 100 játékos került megfigyelésre, melyek közül jelentős számú játékos emelkedett ki technikai, taktikai vagy fizikai szempontból.

A játékosok labdajátékát tesztelő gyakorlatok mellett, koordinációs, valamint labda nélküli mozgástechnikák megfigyeléséhez felhasznált feladatok voltak beiktatva az edzésprogramba. Mindemellett, a játékosok fizikai felmérésnek is ki voltak téve: összetett erőnléti és stabilitás tesztek, illetve rövid és középtávú sprintek, utóbbiak, fotocellás időkapu segítségével voltak mérve, a lehető legpontosabb eredmények elérése érdekében.

Pozitív eredményekkel zárjuk a toborzóprogramunk második hetét, ugyanis az öt korosztályból számos értékes játékos került felmérésre és kiválasztásra. Biztató módón, akadémiánk iránt folyamatosan növekszik az érdeklődés, így szakmai stábunk szerint, további valogatók kerülnek majd meghirdetésre az elkövetkezendő napokban. 
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
TAGS:

További hírek ez is érdekelhet

Itt a tavasz!

15-03-2023

Két győzelem, két vereség, két hét a bajnokság kezdetéig

06-03-2023

Két korosztállyal utaztunk a Cegléd Cupra

28-02-2023