Nemzetek Ligája, egyenesen a Puskás Arénából

14-06-2022
Akadémiánk nem kevesebb, mint 45 játékosa kapott betekintést a Magyarország – Anglia, Nemzetek Ligája mérkőzésre. A már alapjában is egyedülálló élményt fokozta a magyar válogatott kimagasló teljesítménye és 60 év utáni győzelme.

Az idei Nemzetek Ligája első fordulójának mérkőzésére, felnőtt kíséret mellett, a 14 év alatti fiatalok számára biztosította a belépést a Magyar Labdarúgó Szövetség. Az UEFA által hozott döntés miatt, zárt kapuk mögött kellett megrendezni a magyar-angol meccset.

Ennek ellenére sem maradtak üresek a lelátók: több tízezer gyerektől volt hangos a Puskás Aréna minden magyar kapuratörésnél és Gulácsi védésnél.

Akadémiánk játékosainak hangja sem hiányzott a lelátókról: Szatmárnémetiből egyedüli lehetőséget kaptunk, hogy játékosaink betekintést nyerjenek egyenesen a Puskás Aréna lelátóiról az idei Magyarország – Anglia, Nemzetek Ligája mérkőzésre. A közel a 38 és félezer fiatalkorú, győzelem felé buzdította a magyar csapatot, mely az 1962-ben született 2-1-es győzelme óta, először diadalmaskodik az angol csapat felett.

Örök emlék ez mindannak a 45 gyereknek, aki személyesen jelen volt a mérkőzésen. Minden bizonnyal nem csak a hangulat, hanem ‘’a nagyok’’ játéka is említésre méltó marad és tovább motiválja fiatal játékosainkat a minél nagyobb sikerek elérésében.
image
image
image
image
image
image
image
image
TAGS:

További hírek ez is érdekelhet

Itt a tavasz!

15-03-2023

Két győzelem, két vereség, két hét a bajnokság kezdetéig

06-03-2023

Két korosztállyal utaztunk a Cegléd Cupra

28-02-2023