Motivációs előadást tart Szatmárnémetiben Király Gábor

02-12-2022
Nincs olyan futballrajongó aki ne ismerné a szürke mackónadrágban bemutatott bravúros védések nagymesterét, a magyar foci emblematikus alakját, Király Gábort. A 108-szoros válogatott labdarúgókapus motivációs előadással tér vissza Szatmárnémetibe. 

A Szatmárért Egyesület és a Partium Labdarúgó Akadémia meghívására Király Gábor újra Szatmárnémetibe látogat, ezúttal motivációs előadást fog tartani Szatmár megyei iskolák pedagógusai számára.

December 6-án, a Télapó ajándékai mellett egy rendkívüli meglepetésben részesülhetnek tehát a Szatmár megyei tanintézmények diákjai és pedagógusai: Király Gábor iskolalátogatásokon vesz részt a Partium Labdarúgó Akadémia szakmai stábjának kíséretében.

A Király Sportegyesület alapítójának szatmári körútja kedden reggel indul: először a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola udvarára tér be, majd a Kölcsey Ferenc Főgimnázium, a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum és a Református Gimnázium diákjai találkozhatnak a labdarúgó-legendával.

Délután, a Szatmárért Egyesület és a Partium Labdarúgó Akadémia által szervezett előadáson a meghívott pedagógusok betekintést nyerhetnek a magyar válogatott-rekorder kapus tapasztalataiba, egy motivációs előadás keretein belül.

”Nagyon szeretem ezeket az eseményeket, én is tanulok belőlük. Úgy látom a visszajelzésekből, hogy az általam megélt dolgokból levonható tanulságok a hallgatóságnak is hasznosak lehetnek”- nyilatkozta egy korábbi, a Nemzeti Sportnak adott interjújában. 

Az esemény a Nemzeti Együttműködési Alap, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., a TakiTrans és a  Gemelli támogatásával kerül megrendezésre.
image
image
image
image
TAGS:

További hírek ez is érdekelhet

Itt a tavasz!

15-03-2023

Két győzelem, két vereség, két hét a bajnokság kezdetéig

06-03-2023

Két korosztállyal utaztunk a Cegléd Cupra

28-02-2023