Élmenyek és tapasztalatok – IX. Csíkszereda Kupa

30-01-2023
A hétvége folyamán kilencedik alkalommal került megszervezésre a Csíkszereda Kupa utánpótlás futball-torna, melyre a Partium Labdarúgó Akadémia két korosztályos csapata is meghívást kapott. Élményekkel és tapasztalatokkal telt hétvégét zárnak a csapatok, melyekre építkezve tovább fejlődhetnek a jövőben. 

A IX. Csíkszereda Kupa színvonalas küzdelmeket hozott mindkét résztvevő korosztályos csapatunk számára. A Rőth András U9-es, és a Tatár Eduárd U10-es csapata szombat reggel lépett először pályára. A Partium Labdarúgó Akadémia 2014-es születésű fiataljainak nagy mérföldkő volt a hétvégi torna ugyanis számukra ez volt a legelső labdarúgó-torna. 

”Nagyon büszke vagyok a csapatra mert tisztességgel sikerült helytállnia ezen a tornán. A “minden kezdet nehéz” papírforma beigazolódott, ugyanis nemrég elindultunk egy úton, amihez kitartás és türelem kell. Számunkra az utolsó mérkőzés említésre méltó volt, ahol úgy éreztem, hogy megnyugodtak a gyerekek és bátrabban, felszabadultan fociztak.” ­– mondta U9-es vezetőedzőnk, Rőth András. 

Hasonló cipőben jártak 2013-as születésű, U10-eseink is, akik első színvonalas tornájukon vettek részt. 

”Ennek a korosztálynak (U10) ez volt az első komolyabb tornája, viszont a mérkőzéseken ez ritkán nyilvánult meg, és a gyereket tudatosan játszottak, ügyesen hasznosítva az edzésen tanultakat. Jó volt látni, hogy mindkét korosztályban gyermekeink nagy élvezettel játszottak, nagyszerű élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodtunk a hétvége során.” - tette hozzá Tatár Eduárd, U10-es csapatunk vezetőedzője. 
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
TAGS:

További hírek ez is érdekelhet

Itt a tavasz!

15-03-2023

Két győzelem, két vereség, két hét a bajnokság kezdetéig

06-03-2023

Két korosztállyal utaztunk a Cegléd Cupra

28-02-2023