A Partium Labdarúgó Akadémia és a City Rádió közelebb hozza a sport rajongóit az eseményeikhez

23-01-2023
Büszkén jelentjük be legfrissebb médiapartnerünket, a City Rádiót, mellyel együtt dolgozva közelebb hozzuk Szatmár megye sportszeretőit az eseményekhez, és aktuális tudósítást nyújtunk a szatmári sport világáról.

A partnerkapcsolat részeként, a City Rádió legújabb programja, a Sportpercek lesz hallható minden hétfő, csütörtök és péntek reggel, 09:35 és 09:45 között. Szolomájer Bence és Szilágyi Levente műsorvezetők átfogó tájékoztatásban részesítik a City Rádió hallgatóit a városban zajló sporteseményekről, különös tekintettel a Szatmárnémeti Olimpia VSK, illetve a Partium Labdarúgó Akadémia eseményeiről és mérkőzéseiről.

Ezenfelül a City Rádió és a Partium Labdarúgó Akadémia szorosan együttműködik, hogy a sportszerető hallgatók egyedi tartalmakhoz és színfalak mögé nyúló interjúkhoz férjenek hozzá. 

Január 26.-tól kezdve, majd minden hétfő, csütörtök és péntek reggel 09:35 és 09:45 között, a City Rádió hallgatói ráhangolódhatnak a Partium Labdarúgó Akadémia és a helyi sportvilág legfrissebb híreire.
TAGS:

További hírek ez is érdekelhet

Első felkészülési mérkőzését játszotta U19-es együttesünk.

06-02-2023

Szakmai és csapatépítő hétvége Csíkszeredában

30-01-2023

Élmenyek és tapasztalatok – IX. Csíkszereda Kupa

30-01-2023