A Kárpát - medence legjobb U13-as csapatai érkeznek a II. Partium Kupára

Fergeteges sikert aratott a 2022-ben, első alkalommal megrendezett Partium Kupa, ahol a Kárpát-medence és Magyarország legjobb csapatai vívtak meg a trófeáért. A tavaly Csíkszeredába hódított Partium Kupa vándorserlege visszatér Szatmárnémetibe, hogy augusztus 19 és 20-án ismét 12 csapat közöl a legjobb vihesse haza. A torna szervezői, a Partium Labdarúgó Akadémia ismét izgalmas mérkőzéseket és fergeteges hangulatot ígérnek a Szatmárnémeti Olimpia “Daniel Prodan” Stadion színpadán. 


A 22. Partiumi Magyar Napok idén is otthont ad a II. Partium Kupának, ahol a Partium Labdarúgó Akadémia szervezésében augusztus 19 és 20-án 4 ország 12 U13-as csapata mérkőzik meg egymással a Szatmárnémeti “Daniel Prodan” Stadionban. Tavaly a kétnapos torna döntőjében a Ferencváros és Csíkszereda fiatal tehetségei feszültek egymásnak, melynek eredményeként, büntetőpárbaj után a csíkiak vitték haza a trófeát. Idén nemcsak a Fradi, de minden érkező csapat revansot vehet, hiszen olyan legendás egyesületek utánpótlás csapatai érkeznek Szatmárnémetibe, mint például az ÚTE Labdarúgó Akadémia,, a Ferencvárosi TC vagy a DAC. A torna színvonalát emeli még, hogy Magyarország és a Kárpát-medence kiemelt akadémiái képviseltetik magukat: Diósgyőri VTK (Magyarország), Király SE (Szombathely, Magyarország), SEPSI OSK (Sepsiszentgyörgy, Románia), FK Csíkszereda (Románia), FC Kassa (Szlovákia), KFC Komárom (Komárom, Szlovákia), MFA Munkács (Ukrajna), de jelen lesz még a Szatmárnémeti Il Calcio és természetesen a hazai csapat, a Partium Labdarúgó Akadémia is. 


A torna augusztus 19-én, szombaton 10:00 órakor veszi kezdetét a csoportmérkőzésekkel, majd augusztus 20-án, vasárnap az arany- és ezüst ág összecsapásaival folytatódik a II. Partium Kupa. A mérkőzéseknek a Szatmárnémeti Olimpia “Daniel Prodan” Stadion ad otthont, ahová a nézők számára a belépés ezúttal is ingyenes. A jó hangulatról a lebilincselő mérkőzések mellett a nézők számára büfé sátrak is gondoskodnak. 


A tavalyi csapatok bebizonyították, hogy számukra a lehetetlen valóban nem opció: ők felnőtteket meghazudtoló módon küzdenek, ők gólokat akarnak rúgni, ők a jövő játékosai akarnak lenni. Az első Partium Kupa eredményeit és az ott megmutatkozó teljesítményt látva pedig biztosak vagyunk abban, hogy a fergeteges hangulat, a látványos gólók és a játék öröme visszatér Szatmárnémetibe!


A torna részletes programját a Partium Labdarúgó Akadémia Facebook oldalán tekinthetik meg az érdeklődők. 

TAGS:

További hírek ez is érdekelhet

A készülődések már javában zajlanak, pénteken indul a Partium FAN FEST ’24!

IV. Király Ferenc Emléktorna: színvonalas versenyzés és legendás vendégek

Interaktív edzés az Alter Ego Multifunkcionális Központ gyermekeivel